Bezoek

Iduna is gevestigd aan de Oliemolenstraat 16, 9203 ZN in Drachten.

Betalen

Iduna werkt met een cashless systeem. Dit betekent dat je bij de bar met je pin kan betalen en er geen muntenautomaten aanwezig zijn. Mocht je nog Iduna consumptiemunten hebben, dan zijn deze nog steeds geldig en kan je daar dus nog je drankjes mee afrekenen. Alleen cash? Vraag dan voor een passende oplossing bij de entree.

Garderobe

Bij de garderobe kan je kosteloos je jas laten ophangen. Voor tassen hebben we kluisjes, kosten hiervoor zijn 2 euro (gebruik hiervoor een muntstuk van 2 euro. deze is ook te pinnen). Gezien we te maken hebben met een uitverkocht concert zullen er aan het begin en aan het einde van de avond rijen ontstaan bij de garderobe. De rij omzeilen? Laat dan je jas in de auto liggen.

Toegankelijkheid

Bij Iduna willen we graag dat iedereen kan rocken tijdens een show of concert. Daarom zetten we ons in om de toegankelijkheid voor mensen met een beperking te verbeteren.

Zitplaatsen
Bij de meeste producties is er een verhoogd podium (40 cm) met stoelen voor degenen die de hele avond staan niet zien zitten. Ook bij de overige producties regelen we graag een kruk of stoel voor mensen die slecht ter been zijn. Laat het ons weten bij de ingang bij de ticketcontrole, en wij fixen het voor je.

Invalidentoilet 
Iduna beschikt over een ruim invalidentoilet voor onze gasten.

Rolstoellift
We zijn momenteel bezig met een mobiele rolstoellift, zodat je op het verhoogde podium (40 cm, in de grote zaal) kunt komen en volop van de show kunt genieten. Zodra deze lift geregeld is, melden we dat hier. 

Heb je vragen of speciale verzoeken? Neem contact met ons op via info@iduna.nl. We hopen je snel te mogen verwelkomen!

Verkoop merchandise

Gezien niet alle bands beschikken over een pin raden we je aan wat cash mee te nemen. Cashgeld pinnen is in Iduna helaas niet mogelijk en geldautomaten zijn helaas ook in Drachten met uitsterven bedreigd.

Eten

Mocht je vooraf wat willen eten in Drachten (of naderhand een ‘vette hap’) raden we je aan naar de Noord- & Zuidkade te gaan. Hier zijn op loopafstand van Iduna meerdere restaurants te vinden. Wij kunnen jullie de restaurants Nazareth, Mr James, Sondrio of Athina ten harte aanraden.

Taxi

Ga altijd veilig en verantwoord naar huis. Taxi nodig? Bel dan met Taxi Frankes op 0512 461 173, Taxi Kijlstra op 0512 512 484 of Taxi Remko op 0512 750 750.

Ik kom met de auto

Parkeren kan gratis aan de Leerlooierstraat in Drachten. 75m lopen vanaf Iduna. Mocht dit parkeerterrein vol zijn kan er ook geparkeerd worden aan de Omloop (150m), Moleneind Noordzijde (150m) of desnoods bij VV Drachten aan de Gauke Boelensstraat (500m).

Ik kom met het OV

Iduna ligt op loopafstand (10-15 minuten lopen) van het busstation aan de Van Knobelsdorffplein.

Overnachten

Voor overnachtingen verwijzen we je graag door naar Van der Valk Drachten, B&B Linstra, B&B Drachten, Stadslogement de Wolkeamer of Hotel het Witte Huis.

Poppoadium
Drachten

Oliemolenstraat 16
9203 ZN Drachten
contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram