Korting met je Biebpas

Ben je lid van de bieb? Goed nieuws! In samenwerking met Bibliotheek Drachten krijg je als lid van de bieb € 2,50 korting op online tickets voor een select aantal concerten in Iduna.

De korting geldt voor onderstaande evenementen. Voer de code BIEBPAS in om de tickets met korting te kopen. Per bibliotheekpas kun je maximaal twee kaarten bestellen met de speciale kortingsprijs. Let op, het aanbod wordt regelmatig aangevuld.

Supersister
Van Haagse schooljongens tot psychedelische rocksterren. De Haagse band Supersister schrijft al vanaf 1968 muziekgeschiedenis.
Zo 12 nov

Tickets

Blues & Brews VI
Dompel jezelf onder in de levendige sfeer van het Blues en Brews festival, waar muziek en bier samenkomen voor een onvergetelijke dag vol plezier en genot.
Za 25 nov

Tickets

AC/DC 50th Anniversary Tour - A tribute by AC/DC UK
2023 is het jaar dat de allergrootste hardrockband ter wereld 50 jaar bestaat! Om deze enorme mijlpaal te vieren komt Europa’s beste AC/DC-tributeband AC/DC UK met een extra dikke show naar Iduna!
Vr 15 dec

Tickets

Poppoadium
Drachten

Oliemolenstraat 16
9203 ZN Drachten
contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram