Welkom op onze nieuwe website!

Na een korte zomerstop zijn we inmiddels helemaal gereed voor het komende seizoen die we willen inluiden met een compleet vernieuwde website! Poppodium Iduna heeft inmiddels bijna 2 jaar geleden een flinke make-over gehad met een uitgebreide verbouwing. Met onze nieuwe grote zaal zijn de mogelijkheden voor evenementen en programmering enorm vergroot. We zijn ook continu de programmering aan het uitbreiden en verbreden zodat we zoveel mogelijk mensen met dito muzieksmaken kunnen bedienen!

Met al deze ontwikkelingen vonden we dat het hoog tijd werd voor een nieuwe website. Vanaf dit seizoen kun je via het vernieuwde www.iduna.nl ons programma bekijken. Binnen een vernieuwde en meer eigentijdse uitstraling hebben we voor meer overzichtelijkheid gezorgd zodat je snel en makkelijk kunt zien welke acts bij ons spelen en je tickets kunt bestellen. Je kunt bijvoorbeeld ook selecteren op jouw favoriete muziekgenre! Bovendien is de website perfect te bekijken op je mobiel of tablet. Met veel dank aan Wildsea voor het bouwen van de website.

Ben je al lid van onze nieuwsbrief? Ook deze hebben we in een nieuw jasje gestoken. Vergeet vooral niet om je daarvoor aan te melden zodat je continu op de hoogte blijft!