Help jij mee tijdens Popcity?

Poppodium Iduna presenteert op zondag 22 juli de vijfde editie van het gratis toegankelijke Popcity in het Thalenpark te Drachten, letterlijk de achtertuin van Poppodium Iduna. Met artiesten en bands zoals Waylon, Kraantje Pappie, Martijn Fischer en anderen belooft het een gevarieerd en knallend feest te worden!  Om Popcity mede mogelijk te maken  zoeken wij weer enthousiaste vrijwilligers die willen bijdragen aan een succesvolle editie van Popcity.

We zijn op zoek naar jouw hulp en zoeken enthousiaste aanpakkers voor:

Op- en afbouwen festivalterrein
Het op de juiste plek zetten van materialen, zoals hekwerken, aggregaten, tenten en de muntenkassa. Ook bouwen we de podia op en installeren we alle barren, taps, koelkasten en dergelijke. Na het festival moet alles natuurlijk ook weer netjes afgebroken worden. Dus ben jij handig, sterk en niet bang voor vieze handen, dan hopen we dat je ons komt helpen!

Techniekteam (als onderdeel tijdens het op- en afbouwen)
Ben jij een echte techneut en heb je ervaring met licht- en geluid? Het techniekteam kan ook hulp gebruiken bij het realiseren van de stroomvoorziening en het opbouwen van de techniek voor de podia.

Bar (18+)
Drankjes inschenken en tappen, de verkoop aan de bezoekers en zorgen voor een goede sfeer. In de horeca is het gezellig en hard werken. Opruimen hoort er natuurlijk ook bij.

Munten (18+)
In de muntenkassa op het terrein kunnen bezoekers munten kopen. Deze zijn nodig om drankjes en/of eten te halen. De bezoekers rekenen contant of met pin bij je af. Je zit met meerdere mensen in de muntverkoopunit.

Serviceteam
Als gastvrij manusje van alles help je met alles. Op rustige momenten houd je het terrein netjes en ben je het aanspreekpunt voor bezoekers die vragen hebben. Op andere momenten houd je backstage een oogje in het zeil. Bij opvallende zaken zoek je contact met de beveiliging.

Hospitality (18+)
Je regelt in Iduna de verzorging van de artiesten, medewerkers en vrijwilligers. Zo zorg je voor koffie, thee en andere drankjes, het klaarzetten van het buffet, het netjes houden van de ruimten, het aanzetten van de vaatwasser, het (bij)vullen van het lekkers, het smeren van de boordjes en als het nodig is het aanvullen van de wc-rollen.

Je maakt deel uit van de gezellige en hechte Iduna- festivalcrew, uiteraard zorgen we voor de innerlijke mens, en je ontmoet nieuwe mensen. Als dank voor je inzet mag je je crew-shirt houden en organiseren wij een bedankfeest voor alle vrijwilligers!
Heb je belangstelling om mee te helpen? Je kunt je opgeven via dit formulier

Of wil je daar meer informatie over? Stuur dan een mailtje naar: festivalsiduna@gmail.com