Versoepelingen vanaf 25 september

Tijdens de persconferentie op 14 september 2021 zijn versoepelingen aangekondigd die het voor ons mogelijk maken om veel meer publiek te ontvangen waarbij de stoeltjes weer aan de kant kunnen worden geschoven.
Consequentie van de nieuwe maatregelen is dat we per ingang van 25 september 2021 de eerstvolgende tijd onze concertbezoekers moeten vragen om bij binnenkomst een QR-code te tonen waaruit blijkt dat je gevaccineerd of negatief getest bent, of dat je eerder corona hebt gehad. Deze code is aan te maken via de CoronaCheck-app of uit te printen op papier. Om te controleren dat het coronatoegangsbewijs van jou is, vragen we je ook naar je legitimatiebewijs.
Meer informatie over het verkrijgen van deze QR-code is hier te vinden.
Soms kan een concert niet doorgaan in de vorm die oorspronkelijk gepland was. We zoeken dan naar een alternatieve datum: als het concert kan worden verplaatst blijven gekochte tickets geldig. Dat zoeken kost even tijd – we laten zo snel mogelijk van ons horen. Als het niet anders kan wordt het concert geheel geannuleerd. Ook dan nemen we via e-mail contact op met alle ticketkopers.