Vacature kok vrijwilliger

Iduna is hét poppodium van Drachten en omstreken waar je terecht kan voor de beste concerten, festivals en dancefeesten. We bieden een gevarieerde en spraakmakende programmering in eigen huis én op diverse locaties in Smallingerland. Daarnaast zijn we een broedplaats voor creativiteit en nieuwe goede ideeën.

Iduna is een gastvrije plek voor haar bezoekers, maar ook voor haar artiesten. Onderdeel van deze gastvrijheid is het serveren van een goede maaltijd tijdens het verblijf van de artiest bij Iduna. Omdat een huisgemaakte, verse maaltijd altijd erg gewaardeerd wordt, wordt er bij Iduna wekelijks gekookt. Iduna beschikt hiervoor over een volledig uitgeruste keuken.

Werkzaamheden

Het is jouw taak om onze artiesten en medewerkers binnen het gestelde budget een eenvoudige, maar goede maaltijd voor te zetten. Voor de samenstelling van het gerecht dien je rekening te houden met eventuele dieetwensen en allergieën. Naar aanleiding van de riders van de artiest en overleg met het hoofd productie doe je eerst de inkopen, meestal op de dag zelf. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor het bereiden en serveren van de maaltijden. Over het algemeen bestaat het diner uit een enkele gang. Je bent in staat om voor groepen van 5 tot 40 personen te koken. Afsluitend zorg je ervoor dat de keuken weer netjes is voor het volgende concert. Hierin wordt je desgewenst ondersteund door een andere vrijwilliger.

Wat we vragen

We zoeken iemand die bereid om enkele keren per maand in het weekend een dienst te draaien. Je bent bekend met de geldende hygiëne voorschriften en bent in staat om zelfstandig voor groepen te koken. Enige ervaring hierin is gewenst. Je hebt affiniteit met datgene wat Iduna doet en je haalt voldoening uit het bijdragen aan geslaagde popconcerten.

Wat we bieden

We bieden een informele, dynamische werkomgeving. Als vrijwilliger mag je alle concerten van Iduna gratis bezoeken. Daarnaast kennen we een regeling voor het aanvragen van gastenlijstplekken.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature en wil je meer informatie? Stuur dan een berichtje naar bas@iduna.nl of bel op 0512 522650 (dinsdag t/m vrijdag)