Update Coronavirus – Iduna

21-10-2020

Afgelopen week hebben we gepuzzeld; welke concerten kunnen alsnog doorgaan, welke kunnen we verplaatsen en welke moeten we helaas annuleren. Iedereen met een kaartje is op de hoogte gebracht van wijzigingen.
Momenteel mogen we de zaal openen voor maximaal 30 bezoekers en helaas zal de bar gesloten blijven. Verder verzoeken wij bezoekers een mondkapje te dragen bij binnenkomst  en deze op te houden zolang je niet op een zitplek bent gearriveerd. Zodra je aan tafel hebt plaatsgenomen kan het mondkapje weer af.

14-10-2020

Gisteren, op dinsdag 13 oktober, heeft de overheid tijdens de persconferentie nieuwe, strengere maatregelen aangekondigd om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
Momenteel zijn we ons aan het beraden op wat er eventueel nog mogelijk gemaakt kan worden binnen deze regels in Iduna. De show van Calidus komende vrijdag gaat door, uiteraard met inachtneming van alle coronamaatregelen. Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar voor deze show. Diverse andere shows zullen de komende weken sowieso niet doorgaan, ticketkopers worden daarvan persoonlijk op de hoogte gebracht. We hopen snel op betere tijden, pas goed op jezelf en op elkaar!