Steun Kickstart Cultuurfonds

Kickstart Cultuurfonds heeft ons een donatie toegekend! Hier zijn we onwijs blij mee, want we kunnen het geld goed gebruiken om je nog meer gastvrijheid, veiligheid en professionaliteit te bieden in tijden van Corona. De donatie besteden wij aan een cashless kassasysteem voor de horeca waardoor het publiek geheel Corona-proof kan betalen.

Wat is het Kickstart Cultuurfonds?
Het Kickstart Cultuurfonds biedt financiƫle ondersteuning aan concertzalen en theaters, producenten van professionele podiumkunsten en musea om aanpassingen aan de 1,5 metersamenleving door te kunnen voeren.
Zodat de deuren open kunnen, producties weer op de planken kunnen en het publiek weer live, fysiek in aanraking komt met kunst en cultuur. Kunst en cultuur verbinden mensen met elkaar en zijn daarmee onmisbaar voor een vitale samenleving.

Het Kickstart Cultuurfonds is een gezamenlijk initiatief van de BankGiro Loterij, VSBfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, en de VandenEnde Foundation. Stichting Droom en Daad, Ammodo, Fonds 21, Zadelhoff Fonds / Zadelhof Cultuur Fonds / Stichting Fonds Neven en Nichten van Zadelhoff, Fonds 1818, Stichting Zabawas en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap hebben zich bij dit initiatief aangesloten.