Rockschool Jeroen Booy in Iduna

Altijd al eens in een rockband willen spelen of zingen? Dat kan in Iduna!

Vanaf 5 september wordt Rockschool Jeroen Booy actief in Drachten. Poppodium Iduna wordt de locatie waar dit, voor Drachten, nieuwe initiatief zal plaatsvinden. Jeroen was drummer van Roberto Jacketti & The Scooters en speelde tot 2015 in The Scene.

In oktober 2016 is de Rockschool van Jeroen Booy gestart in IJlst. Het is een groot succes. De 23 deelnemers zijn erg enthousiast. Ze zijn nu al met de tweede cursus bezig.
Vanuit dit succes begint Jeroen in september in Drachten met een kennismakingscursus in Iduna. De wekelijkse repetities vinden plaats op de dinsdagavond. De data zijn 5, 12, 19 en 26 september.

De Rockschool is bestemd voor muziekliefhebbers van ±30 tot ±70. Enthousiasme en de wil om samen muziek te maken is belangrijker dan het niveau. Mensen die vroeger ooit een instrument hebben bespeeld en het weer willen oppakken zijn welkom. Maar ook muzikanten die nog steeds spelen, zingen of op een andere manier muzikaal actief zijn (of willen worden) kunnen zich aansluiten.

Rockschool Drachten is dus geschikt voor ieder muzikaal niveau, ieder instrument. Jeroen kneedt de club tot een eenheid. Hij coacht, stimuleert, instrueert en enthousiasmeert alle deelnemers. Van slagwerk tot zang (m/v). Van bas tot blazer. Van gitaar tot keyboard. Maar misschien nog wel belangrijker is het sociale aspect; musiceren doe je samen!

Versterkers, slagwerk en andere instrumenten zijn aanwezig maar je mag uiteraard ook je eigen spullen meenemen. De cursussen worden afgesloten met een aantal optredens!

Dus heb je altijd al eens in een band willen spelen? Dan is dit je kans!

Meer info?
Kijk op JeroenBooy.nl/rockschool of mail naar info@jeroenbooy.nl