Prachtig festivalweekend in het Thalenpark

We kijken terug op een fantastische festivalweekend! Afgelopen weekend was het Thalenpark te Drachten rijkelijk gevuld met een groot en gevarieerd publiek.
Duizenden bezoekers van jong tot oud bezochten afgelopen weekend het Thalenpark. Zaterdag werd voor de 5e keer de Jûn fan Peije georganiseerd. Dit keer met de bands Gruppo Sportivo, Tim Knol, Tim Akkerman die een ode bracht aan Bruce Springsteen, de Cordovas uit Nashville en veelbelovend talent Maaris als opener van het festival. Een breed en gevarieerd publiek genoot met volle teugen.

Wietske Elzinga

Zondag 10 juni gooiden we het over een compleet andere boeg met het festival Dencity. Youtube-fenomeen (Eenhoorn)Joost zorgde direct voor een goed gevuld veld met vele fans. Tezamen met Vato Gonzalez & MC Tjen, Billy The Kit, Shermanology, Dennis van der Geest, Asino en Miquell Kaidel werd het Thalenpark omgetoverd tot een waar dancewalhalla waarbij Flamman & Abraxas zorgden voor een knallende afsluiting.

Marjolein Oostingh

Het prachtige weer en enthousiaste publiek maakte het feest compleet. Een mooie opmaat naar het volgende gratis toegankelijke festival: zondag 22 juli 2018 staan Waylon, Kraantje Pappie en diverse andere acts op het programma van het Popcity-festival!