Poppodium Iduna start clubactie

Poppodium Iduna gaat starten met een clubactie waarmee de samenwerking met de clubs en verenigingen die Smallingerland rijk is wordt opgezocht. Iduna juicht het verenigingsleven in Smallingerland een warm hart toe en wil jaarlijks twee evenementen organiseren waarmee verenigingen uit Smallingerland extra inkomsten kunnen werven én daarmee uiteraard ook de verenigingsleden een toffe avond in Iduna bezorgen!

Iedere club kan extra geld goed gebruiken; onderhoud moet gedaan worden, materiaal moeten worden vervangen en administratief de club in beweging houden met een gesloten portemonnee is vaak een grote uitdaging. Poppodium Iduna wil hierin met het geven van een tweetal feesten per jaar verenigingen de kans geven om de clubkas te spekken. De clubs krijgen voor deze feesten kosteloos toegangskaartjes door het podium aangeboden die de desbetreffende club vervolgens zelf mag verkopen aan haar leden ten behoeve van de clubkas.

Alle verenigingen zijn bij Iduna welkom, of het nu om sport, muziek of cultuur gaat. Verenigingen kunnen zich bij Iduna aanmelden (via info@iduna.nl) , waarop zij een in overleg te bepalen aantal toegangskaarten ontvangen. Deze kaartjes mogen binnen de club aan leden worden verkocht voor €5,- per stuk. Hiervan gaat 100% rechtstreeks naar de kas van de deelnemende vereniging.
Iduna’s Clubactie heeft als doelen het financieel gezonder maken van het verenigingsleven én het verbreden van haar eigen culturele aanbod en bekendheid in Smallingerland. Met een capaciteit van 600 bezoekers kunnen we op deze wijze per evenement tot € 3.000,- sponsoren aan het verenigingsleven van Smallingerland.

De eerste editie zal op vrijdag 17 maart 2017 plaatsvinden tijdens het traditionele Ierse folkfeest St. Patrick’s Day. Tijdens deze avond zal in stijl St. Patrick’s Day worden gevierd zoals dit in Ierland gebeurt met bijpassende live-muziek, DJ’s, Ierse snacks en dranken. Een feest wat zich vooral kenmerkt door gezelligheid met de bekende dresscode ‘groen’ !