Gevolgen voor concerten door maatregelen corona-virus

Op deze pagina informeren we je over de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus in relatie tot onze concerten en evenementen. Zodra er nieuws is, zullen we deze pagina updaten.

Update dd 24 – 3

In navolging van de door de overheid en RIVM aangekondigde maatregelen zijn wij genoodzaakt alle evenementen tot 1 juni 2020 te verplaatsen of te annuleren. Alle ticketkopers ontvangen zo snel mogelijk bericht.

We zoeken voor zoveel mogelijk evenementen naar een alternatieve datum. Iedereen die een kaartje online heeft gekocht wordt daar zo spoedig mogelijk over geïnformeerd. Heb je een kaartje bij een van onze voorverkooppunten gekocht? Als een concert wordt verplaatst (let op onze website en social mediakanalen), dan blijft het kaartje geldig. Mocht je die datum niet kunnen? Stuur dan een email naar info@iduna.nl met een fotootje/ kopie van je gekochte tickets.

Update dd 15 – 3

In verband met de nieuwste maatregelen zullen alle concerten en evenementen in Iduna tot en met 6 april worden afgelast en zo mogelijk verplaatst. Voor zover ticketkopers dat afgelopen week nog niet hebben gehad, ontvangen alle ticketkopers komende week bericht.

Bericht dd 12-3

In verband met het corona-virus is vandaag besloten dat tot en met 31 maart alle samenkomsten waarbij meer dan 100 bezoekers zijn geannuleerd moeten worden. Dit heeft natuurlijk ook ingrijpende gevolgen voor het programma van Iduna. De meeste concerten en dansavonden tot 31 maart zullen namelijk verplaatst of afgelast worden. Via social media en onze website zullen we voortdurend updates geven als die er zijn.
Gevolgen voor de komende optredens:
13 maart: X-Raiders, de show wordt verplaatst naar vrijdag 2 oktober
14 maart: Super Classics, wordt verplaatst naar zaterdag 2 mei.
15 maart: Forever Amy, afgelast. er komt geen nieuwe datum.
19 maart: Popquiz, zal niet plaatsvinden.
20 maart: Belzebong, de tour van Belzebong wordt verplaatst naar de periode november/december. nieuwe datum volgt snel.
26 maart: Dopelord, de tour van Dopelord wordt verplaatst naar december. nieuwe datum volgt snel.
27 maart: Stacie Collins, het optreden van Stacie Collins is geannuleerd. voor alsnog komt er geen nieuwe datum.
5 april: Wilson & Wakeman, het optreden van Wilson & Wakeman wordt verplaatst naar begin september.
10 april: Carl Palmer plays ELP, Carl Palmer heeft zijn gehele Europese tournee geannuleerd. Er komt geen nieuwe datum.
11 april: Loudness, het optreden van deze Japanse metalband wordt verzet naar 9 april 2021.
12 april: Krisiun/Gruesome, deze hele tournee is geannuleerd. Er komt geen nieuwe datum.
2 mei: Uada, de tour van Uada wordt verplaatst naar het voorjaar van 2021. nieuwe data volgen snel.
8 mei: Bishops Green / Arch Rivals, zowel de tour van Bishops Green en Arch Rivals zijn geannuleerd. Er komt geen nieuwe datum.
Bezoekers die voor bovenstaande avonden tickets hebben gekocht zijn ondertussen via de mail op de hoogte gesteld. Bezoekers die tickets hebben gekocht bij onze voorverkoop addressen (fotoshop bekkema, eatcounter de drait, apen & bieren of iduna zelf) vragen we telefonisch contact met ons op te nemen via 0512 – 522 650 of een mail te sturen naar dirk@iduna.nl.