Join Iduna

Iduna is hét poppodium van Drachten en omstreken en beschikt over een grote zaal met een capaciteit van 600 personen, een kleine zaal met café/restaurant met een capaciteit van 150 personen en oefenruimten. We bieden  een gevarieerde programmering in zowel de eigen grote en kleine zaal als op diverse locaties in Smallingerland. Iduna is onderdeel van M.O.S.

Vacature Vrijwilligers

Bij Iduna zijn wij ontzettend blij met de enorme inzet van vrijwilligers. Zonder de hulp van deze vrijwilligers zouden al die leuke concerten en andere evenementen niet mogelijk kunnen worden gemaakt.
We kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken! Als je vrijwilliger wordt bij Iduna kun je kiezen uit legio leuke jobs: je kunt je talenten botvieren op de horeca, publiciteit, de keuken, fotografie, techniek en wat al niet meer. En voor wat hoort wat: naast voldoening, gezelligheid en een supergezellig team doe je ervaring op en kun je naar de concerten in Iduna!

Wil je meer informatie of je aanmelden als vrijwilliger? Stuur een korte mail naar mariska@iduna.nl . Geef hierin aan wat je graag wilt doen en waarom, je leeftijd, woonplaats en eventuele ervaring, dan hoor je spoedig van ons.

Vacature stage communicatie-marketing

Poppodium Iduna is op zoek naar een stagiaire communicatie/ marketing. Meer weten? Check hier de volledige vacaturetekst!

PDF Downloaden