Iduna’s clubactie

Iduna’s Clubactie iets voor jouw club of vereniging?

Poppodium Iduna zoekt met haar clubactie de samenwerking met de clubs en verenigingen die Smallingerland rijk is. Iduna juicht het verenigingsleven in Smallingerland een warm hart toe en wil jaarlijks twee evenementen organiseren waarmee verenigingen uit Smallingerland extra inkomsten kunnen werven én daarmee uiteraard ook de verenigingsleden een toffe avond in Iduna bezorgen!

Extra inkomsten
Iedere club kan extra geld goed gebruiken; onderhoud moet gedaan worden, materiaal moeten worden vervangen en administratief de club in beweging houden lukt vaak ook niet met een gesloten portemonnee.  Poppodium Iduna wil hierin met het geven van een tweetal feesten per jaar verenigingen ondersteunen door  de clubs/verenigingen voor deze feesten kosteloos toegangskaartjes aan te bieden.

Hoe werkt het?
Of het nu om sport, muziek of cultuur gaat, alle verenigingen zijn bij ons welkom. Je meldt je bij ons aan via clubactie@iduna.nl en wij leveren met jullie in overleg een nader te bepalen aantal toegangskaarten. Deze kaartjes mogen door de vereniging/club zelf verkocht worden. Van deze opbrengst gaat 100% rechtstreeks naar de kas van de deelnemende vereniging.

Ons doel
Iduna’s clubactie heeft als doelen het financieel gezonder maken van het verenigingsleven en het verbreden van haar eigen culturele aanbod en bekendheid in Smallingerland. Met een capaciteit van 600 bezoekers kunnen we per evenement, afhangende van de toegangsprijs, tot € 6.000,- sponsoren aan het verenigingsleven van Smallingerland.

Wat gaan we doen?
Per jaar zal Iduna éen à twee evenementen organiseren die een brede doelgroep aanspreken en daarom aansluiten bij de beleving van de leden van jouw club of vereniging. Een popcultureel event in het voorjaar en hier op aansluitend een in het najaar waarbij live muziek maar ook dj’s en het samenzijn centraal staan.

Meedoen?
Meldt jouw vereniging dan aan via clubactie@iduna.nl. Vergeet hierbij niet je club te vermelden, contactgegevens en het aantal kaarten wat je voor de eerst komende ronde af wilt nemen.

Tot slot
Samen staan we sterk dus laten we ons samen verenigen voor de leefbaarheid van Smallingerland!