Op het afgelopen Blues en Brews festival waren ze de verrassing van de dag: Wille & The Bandits! We zijn dan ook blij dat we dit Britse powertrio op vrijdag 25 oktober weer in Iduna mogen verwelkomen voor een avondvullende show met ondertussen ook nog eens het nieuwe album ‘Paths’ op zak!

Easily the best support I can remember us playing with”. Het zal je maar gezegd worden door niemand minder dan Ian Paice van Deep Purple. Het Britse bluesrock trio Wille & The Bandits timmert hard aan de weg en heeft inmiddels een indrukwekkende live reputatie opgebouwd. Ze toerden met Deep Purple, Jon Butler Trio en hun unieke benadering van rock en blues werd geprezen door grootheden als Joe Bonamassa en Francis Rossi.

Wille and the Bandits zag in 2010 het levenslicht. Als inspiratiebronnen noemen zij Pearl Jam, Ben Harper en Jimi Hendrix maar ze worden vooral vergeleken met legendarische namen als Lynyrd Skynyrd, Bad Company en The Allman Brothers Band. Met hun frisse benadering van blues, roots en rock hebben de mannen een vaste plaats in de Britse blues scene weten te veroveren. Toen zij in 2014 op het beroemde Glastonbury festival speelden werd Wille and the Bandits door BBC Radio 1 gebombardeerd tot één van de 10 ‘must see’ bands.

vrijdag 25 oktober 2019

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€13 vvk, €15 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevent

Artiesten: