Let op: Het optreden van Wild Romance  is verplaatst naar vrijdag 28 oktober 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers zijn per mail op de hoogte gebracht (houd ook je spamfolder in de gaten).

Wild Romance met Veronica Tapes tour in Drachten

In 2021 zou Herman Brood 75 jaar zijn geworden en deze icoon is inmiddels al 20 jaar niet meer onder ons….  Maar zijn enige echte rock-‘n-roll band Wild Romance gaat door met het bespelen van de harten van menig muziekliefhebber.

De band, die de rockgeschiedenis inging als een absolute live-sensatie met grote hits als ‘Saturday Night’ en ‘Never Be Clever’, was de afgelopen jaren weer volop aan het touren door Nederland en Duitsland en schitterde ook bij ons in Drachten als afsluiter van Jûn fan Peije 2017.  Natuurlijk heeft Wild Romance niet stil gezeten tijdens de pandemie en zijn ze de studio ingedoken dus een nieuw album zit dit jaar nog in de pipeline. Wild Romance is ready 2 rock en komt graag terug naar Drachten om hun nieuwe songs te laten horen, daarnaast zullen uiteraard ook die legendarische , ’Wild Romance – Herman Brood’ hits niet ontbreken, we kunnen niet wachten!

vrijdag 28 oktober 2022

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30 - 00:00

€18 vvk, €20 deur

Bestel hier je ticket
Facebook event

Artiesten: