Voltage keert terug naar Iduna met nieuw album op zak!

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus is de show van Voltage verplaatst naar 17 juli 2021. De show is uitverkocht, er zullen geen tickets meer aan de deur verkrijgbaar zijn. Gekochte tickets blijven geldig, bezoekers zijn via de mail over de nieuwe datum op de hoogte gebracht (check eventueel je spamfolder)

Afgelopen mei heeft de band de derde studio plaat ‘Its About Time’ uitgebracht. Een clubtour mag daarbij uiteraard niet ontbreken! Bandleider Dave Vermeulen vond het tijd om terug te gaan naar de basis: met zijn vieren in één ruimte live muziek opnemen. Zo werd ‘It’s About Time’ een authentieke, pure plaat, alsof je naar een liveshow luistert. Voltage maakt nog steeds muziek in de stijl van Southern rock, Blues rock en de Americana vibe zul je ook in de nieuwe plaat terug blijven horen. Its about Time is de opvolger van Around the Bend uit 2017. Tussendoor ging de band nog op pad met een succesvolle Tom Petty tribute tour, nu is het tijd om weer met eigen werk op de planken te klimmen!
Dave Vermeulen begon Voltage in 2011. Zijn grote doorbraak beleefde hij in 2015/2016, toen hij tweede werd bij The Voice Of Holland. Hij koos er bewust voor om vol voor Voltage te blijven gaan, wat in een groot aantal optredens in clubs en festivals resulteerde. In 2020 gaat Voltage op volle kracht verder. Strak als Status Quo en AC/DC en met de bezieling van ZZ Top en Blackberry Smoke; Voltage is een ‘good old fashioned’ rockband!

Support: Cloudmen

Cloudmen is het geesteskind van Nick Holleman (Powerized, Trance, ex-Vicious Rumors) en Davy Knobel (Light By The Sea). Twee goede vrienden die na vele lange nachten en kleine uurtjes besloten hebben om samen muziek te maken. Nick en Davy zijn fan van elkaar geworden, waardoor er een prachtige muzikale match is ontstaan die zeker niet onopgemerkt zal blijven tijdens de live shows!
Oprechte en diepgaande blues rock die recht uit het hart komt. Cloudmen komt met een show die zowel expressief als beladen is. Verwacht een energieke show waarbij je wordt meegenomen,
overrompeld en geraakt wordt door pure emoties.

Let op: vanwege de corona-maatregelen hanteren we zitplaatsen. Per bestelling kun je maximaal 2 kaartjes kopen. Het is wel mogelijk om meerdere kaarten te kopen, maar dat betekent meerdere keren bestellen en het is niet mogelijk om met meer dan 2 personen (uit 1 huishouden) naast elkaar te zitten. Vanwege de 1,5 meter maatregel zijn beperkt tickets beschikbaar, dus wacht niet te lang!
Lees hier meer informatie over de nieuwe richtlijnen om veilig concerten te bezoeken.

zaterdag 17 juli 2021

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€15 vvk


Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: