Gitaarvirtuoos Adje van den Berg komt met Vandenberg’s Moonkings naar Iduna! Adje werd wereldberoemd met Vandenberg, de melodieuze rockband die een internationale hit scoorde met de powerballad ‘Burning Heart’. Hij bevestigde zijn status als een van ‘s werelds meest getalenteerde hardrockgitaristen toen hij door zanger David Coverdale uitgenodigd werd om tot diens hardrock supergroep Whitesnake toe te treden.

Na zijn vertrek uit Whitesnake legde Adje zich toe op zijn schilderkunst. Het multitalent exposeerde in prestigieuze galeries in binnen- en buitenland, maar de muziek bleef trekken. Zodra hij de kans kreeg om met een stel jonge, getalenteerde muzikanten aan de slag te gaan, ging hij dan ook vol enthousiasme werken aan nieuwe songs. Inmiddels heeft Adje in deze formatie al twee albums uitgebracht en is erin geslaagd om een perfecte mix te maken van vintage seventies hardrock en meer moderne stijlen van rock.
Dus verwacht een heerlijke avond met zowel ouder als gloednieuw materiaal!

Raw Medicine  speelt dampende Rock & Roll met passie en power die je ouderwets bij de strot grijpt! Halverwege 2017 kwam de band flink onder de aandacht vanwege de hernieuwde samenwerking tussen Dirk Vermeij, Rudy Engelbert en Arthur Bont en de Broodlegacy docu “Buying the Band”. De rijke historie van Raw Medicine’s bandleden omvat o.a.: Herman Brood, Vitesse en Wild Romance. Inmiddels heeft de band een ijzersterk eigen repertoire opgebouwd met hier en daar een knipoog naar hun verleden.

zaterdag 24 november 2018

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€23 vvk, €25 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevent

Artiesten: