Toontje Lager, een van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig, staat na meer dan dertig jaar met vernieuwde energie weer op het podium.

Onder de bezielende leiding van zanger Erik Mesie kun je genieten van hits als ‘Net als in de film’, ‘Zoveel te doen’ en natuurlijk ‘Stiekem gedanst’. Maar ook het minder bekende repertoire komt ruimschoots aan bod zoals ‘Vroeg of laat’, ‘Lente in Twente’, ‘In gedachten’ en ‘Het doet pijn’. En wat te denken van het gevoelige ‘Zonder jou’, de solohit van Mesie uit 1986. Een onvergetelijke avond vol (jeugd)sentiment voor iedereen die toen jong was. Maar zeker ook voor jonge mensen van nu, die verder willen kijken dan de hedendaagse muziek. Kom genieten van de muziek en de verhalen achter de liedjes die Erik met zijn innemende persoonlijkheid op humoristische wijze in zijn aankondigingen verwerkt.

Lokale helden KEK verzorgt het voorprogramma en zal het publiek trakteren op een set vol hoogtepunten uit de Nederpopgeschiedenis!

AFTERPARTY TOONTJE LAGER

Wil je na het concert van Toontje Lager nog even door dansen en verder genieten van al die andere Nederpop klassiekers van bijvoorbeeld Doe Maar, Het Goede Doel, De Dijk, VOF de Kunst en noem maar op? Onze eigen huisDJ Tjibbe Flightcase trakteert je op al die heerlijke dansbare hits uit de jaren 80!

zaterdag 20 januari 2018

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€17 vvk, €18 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevent

Artiesten: