De show van The Tibbs is in verband met de maatregelen tegen het coronavirus verplaatst. De nieuwe datum is zaterdag 21 augustus 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers zijn per mail op de hoogte gebracht (houd ook je spamfolder in de gaten).

Garagesoul die terug te voeren is op Amerikaanse Southern soul uit de jaren 60 en vroege jaren 70

The Tibbs brengt een eigenzinnige vorm van garagesoul die terug te voeren is op Amerikaanse Southern soul uit de jaren 60 en vroege jaren 70.
Geïnspireerd door de klassieke soullabels als Stax en Motown zet The Tibbs een strak fundament neer, waarop wordt voortgebouwd met een eersteklas productie, eigengereide arrangementen en een uitzonderlijk vocaliste.

Het geluid van The Tibbs is soulvol en rauw, met hier en daar een hint naar rock ‘n roll. De nieuwe zangeres Roxanne is hoorbaar volledig op haar gemak en voegt met haar warme stemgeluid een prettige broeierigheid toe. Alles bij elkaar staan The Tibbs voor een unieke vorm van ‘garagesoul’.

Afgelopen najaar hebben zij het nieuwe album ‘Another Shot Fired’, uitgebracht. Voor dit album werd samengewerkt met producer Paul Willemsen (Lefties Soul Connection, Michelle David & The Gospel Sessions) en het werd gemasterd in Nashville door soulveteraan Bob Olhsson, die furore maakte met zijn mastering voor onder meer Motown.

Let op: vanwege de corona-maatregelen hanteren we zitplaatsen. Per bestelling kun je maximaal 2 kaartjes kopen. Het is wel mogelijk om meerdere kaarten te kopen, maar dat betekent meerdere keren bestellen en het is niet mogelijk om met meer dan 2 personen (uit 1 huishouden) naast elkaar te zitten. Vanwege de 1,5 meter maatregel zijn beperkt tickets beschikbaar, dus wacht niet te lang! Voor dit evenement is geen testbewijs nodig.
Lees hier meer informatie over de nieuwe richtlijnen om veilig concerten te bezoeken.

zaterdag 21 augustus 2021

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€12 vvk


Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: