Rotterdamse Nederbeat van The Kik

Tijdens Popcity 2015 mochten we The Kik al verwelkomen samen met Armand, nu komt The Kik voor een clubshow naar Iduna!
Met deze Rotterdamse Nederbietband gaan we terug naar de jaren ’60 , toen de beatmuziek floreerde.
Charismatische frontman Dave von Raven brengt met de bandleden Kik stijlvolle liedjes die het leven begrijpelijk maken. Gevoelige teksten, onderstreept door strakke en puntige gitaarriffs. ‘Mooie Meid’, de eerste single van de begin dit jaar verschenen langspeler ‘Stad en Land’, spreekt boekdelen.  En Chef’s Special cover ‘Schuilen bij Jou’ zorgde op live radio voor tranen in de ogen bij Giel.

Al die ervaring en emoties die het leven en de clubshows en de festivals met zich mee brengen heeft The Kik zowel muzikaal als inhoudelijk trachten te vatten in het album Stad & Land. Nog steeds doorspekt van het tijdloze jaren 60 geluid. Maar verrijkt met nog meer muzikaliteit, emotie en humor. En altijd op het scherpst van de snede.
Maak je op voor een avond bietmuziek van de bovenste plank!

Voorprogramma:

De tweelingzussen van Clean Pete maken betoverend mooie Nederlandstalige popliedjes met vervlochten samenspel en samenzang zoals alleen verweven genen die kunnen brengen. 

De afgelopen jaren speelden ze al op festivals zoals Pinkpop en Into the Great Wide Open en waren ze regelmatig geziene gast bij De Wereld Draait Door. Dit najaar komen ze met een derde album waarbij de tweelingzussen worden versterkt door 2 extra bandleden en Clean Pete zich ontpopt tot een regelrechte popgroep.  De lange haren waaien ook wild op dit album: in de eeuwige, weelderige boezem van The Beach Boys en jaren 70 doowop bands schreef Clean Pete een aantal moderne meedansers met surf-riffs en drumfills.

zaterdag 18 november 2017

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€16 vvk, €17 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevent

Artiesten: