Zoals in de persconferentie van 23 maart door het kabinet is aangegeven worden er per direct aangescherpte maatregelen gehanteerd rondom de bestrijding van het Corona virus. Dit betekent dat alle evenementen tot en met 1 juni in Poppodium Iduna geen doorgang kunnen vinden. Voor het optreden van Imperial Crowns op 16 mei aanstaande zijn we op dit moment een nieuwe datum aan het zoeken.

 “The best Rock and Blues road show ever”  – The Imperial Crowns in Drachten

Bluesrock groep The Imperial Crowns uit Los Angeles draait al heel wat jaren mee in de muziekwereld. De band werd opgericht in 1997 en bestaat naast zanger én mondharmonica speler Jimmie Wood en gitarist J.J. Holiday, uit drummer Ryan Dean en bassist James Carter. De band wordt compleet gemaakt met Rachel Wood, de dochter van zanger Jimmie, die meewerkte aan het laatste studioalbum ‘The Calling’ en sindsdien een vast lid van de band is.
De band staat bekend om hun energieke en legendarische live optredens. Ook de groten der aarde weten van deze reputatie en om die reden deelde het trio het podium met onder andere Bob Dylan, Bruce Springsteen, Beck, Greg Allman, Taj Mahal, Freddie King, Billy Preston, Otis Clay, The Blues Brothers en acteur Johnny Depp.
“The best Rock and Blues road show ever” kun je zaterdag 16 mei zelf komen ervaren bij ons in Drachten!

zaterdag 16 mei 2020

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€16 vvk, €18 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: