The Hooten Hallers mag je niet missen als je houdt van bands als Left Lane Cruiser, Bob Wayne, Scott Biram, Goddamn Gallows, Otis Gibbs en Dead South.

Het lijkt haast alsof het Amerikaanse trio The Hooten Hallers non stop op tour zijn! Deden ze in maart nog een uitgebreide Europese tournee met The Dead South, in december zijn ze alweer terug voor de volgende ronde! Sinds 2007 reizen ze stad en land af en spelen ze hun Rauwe roots country RnR punk voor een ieder die het horen wil. Balancerend tussen DIY punk ethiek, Amerikaanse rootsmuziek en vuige blues wil je The Hooten Hallers niet missen als je houdt van bands als Left Lane Cruiser, Bob Wayne, Scott Biram, Goddamn Gallows, Otis Gibbs en de eerder genoemde Dead South.

Geheime wapen van de Hallers is de bassaxofoon van Kelie Everett die het trio met John Randall (gitaar/zang) en Andy Rhems (drums/zang) complementeert. Zoals genoemd zijn The Hooten Hallers een echte live band. Met het titelloze debuut en de live-plaat ‘Live in Missouri’ hebben ze wel twee uitstekend ontvangen albums op zak maar blijven ze een band die je écht live moet zien. Een optreden van The Hooten Hallers staat garant voor een feestje waarbij niemand de heupen stil kan houden!

Support: Bacon Fat Louis
Bacon Fat Louis uit Nederland maakt een soort van compromisloze hill country blues, maar dan op zijn Nederlands. Met een magnifiek rouw gitaargeluid, brullende mondharmonica, lekker slagwerk en drie albums op zak staat de band op het punt om door te breken.

Muzikale omlijsting door DJ Jankobus Seunnenga.

vrijdag 02 december 2022

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30 - 23:00

€ 11,- vvk, € 13,- deur

Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: