Let op: Helaas is het concert van The Hello Darlins geannuleerd. Ticketkopers zijn reeds op de hoogte gebracht via de email (houd ook je spamfolder in de gaten).

The Hello Darlins met nieuw debuutalbum in Iduna

The Hello Darlins is een Canadese americana band en niet zomaar eentje. De bandleden behoren tot de meest gevraagde sessiemuzikanten in hun thuisland en hebben onder andere gespeeld met BB King, Shania Twain, Richard Marx en vele anderen. Gitarist Murray Pulver speelde onder andere in Crash Test Dummies en gezamenlijk heeft men een flink aantal JUNO Awards in de kast staan.

Begonnen in 2016, eerst als duo, brengt The Hello Darlins in juni 2021 debuut album ‘Go By Feel’ uit. Een prachtige, relaxte Americana plaat in samenwerking met Matt Andersen, die zelf niet geheel onbekend is en zalen als TivoliVredenburg en De Oosterpoort voltrekt. Opvallend is de zachte en mooie stem van zangeres Candace Lacina. Het album bestaat uit een combinatie van folk, country, soul en blues. The Hello Darlins weten daarin een eigen genre te creëren. Het album is genomineerd voor drie Canadian Folk Music Awards en er wordt al hard gewerkt aan een tweede album.

vrijdag 04 februari 2022

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€13 vvk, €15 deur

Bestel hier je ticket
Facebook evenement

Artiesten: