Het optreden van The Fortunate Sons is in verband met de maatregelen tegen het coronavirus verplaatst. De nieuwe datum is vrijdag 20 augustus 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers zijn per mail op de hoogte gebracht (houd ook je spamfolder in de gaten).

De ultieme soundtrack van de Jaren ‘60 en ‘70

Proud Mary, Who’ll StopThe Rain, Bad Moon Rising en I put A Spell On You; Dit is slechts een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival (CCR) op haar naam heeft staan. In de show “CCR, 50 jaar na Woodstock” nemen The Fortunate Sons je mee naar het legendarische Woodstock Festival van 1969. Met hun karakteristieke geluid en hun pakkende songs wisten John Fogerty en zijn mannen in de jaren ’60 en ’70 al ongekende successen te boeken. Talloze hits en een optreden op Woodstock waren dan ook het gevolg. Nu, 50 jaar later, wordt CCR zelfs het hoogtepunt van het festival genoemd.
Naast de volledige uitvoering van het CCR Woodstock concert, zal de show van The Fortunate Sons vervolgd worden met andere nummers uit het glansrijke CCR repertoire. Ze weten als geen ander de sfeer en het gevoel van de jaren ’60 en ’70 tot leven te wekken. Een feest der herkenning dus, met de grootste hits van CCR. Zingen en swingen gegarandeerd!

Let op: vanwege de corona-maatregelen hanteren we zitplaatsen. Per bestelling kun je maximaal 2 kaartjes kopen. Het is wel mogelijk om meerdere kaarten te kopen, maar dat betekent meerdere keren bestellen en het is niet mogelijk om met meer dan 2 personen (uit 1 huishouden) naast elkaar te zitten. Vanwege de 1,5 meter maatregel zijn beperkt tickets beschikbaar, dus wacht niet te lang! Voor dit evenement is geen testbewijs nodig.
Lees hier meer informatie over de nieuwe richtlijnen om veilig concerten te bezoeken.

vrijdag 20 augustus 2021

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€15 vvk


Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: