Let op: Om dit concert te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code nodig, waaruit blijkt dat je gevaccineerd of negatief getest bent, of dat je eerder corona hebt gehad.  Daarnaast vragen we naar je legitimatiebewijs. Klik hier voor meer informatie.  Bezoekers die al tickets hadden gekocht voor optredens in Iduna zijn via de mail op de hoogte gesteld  (hou ook je spambox in de gaten!)

The Bruceband – Born to Run anniversary

Dit concert stond eerder gepland op 24 april 2020 en 4 december 2020 en is destijds verplaatst naar de huidige datum als gevolg van de corona-maatregelen. Kaartjes voor deze data blijven geldig voor deze show, ticketkopers zijn destijds op de hoogte gesteld. 

Born to Run betekende voor Bruce Springsteen de doorbraak in zijn carrière. In 2020 is dit legendarische album 45 jaar oud en om dat te vieren, speelt tributeband The Bruceband het album integraal tijdens hun aankomende tour.
In juli 1975 zag het album van Bruce Springsteen “BORN TO RUN” het licht. Het album werd groots ontvangen. Met klassiekers als Born To Run, Thunder Road en Jungleland staat het album vol met songs die de mens raakt. Over hoop en frustraties, over liefde en verdriet, over dromen en twijfels.

The Bruceband is inmiddels een gevestigde naam. Deze Europe’s no.1 Springsteen Tributeband heeft door de jaren heen talloze podia aangedaan en daarmee een zeer sterke live-reputatie opgebouwd.
In 2020 pakt The Bruceband de handschoen op om een integrale uitvoering van Born To Run te brengen. The Bruceband heeft reeds eerder integrale uitvoeringen van albums van Springsteen vertolkt zoals “Born In The USA”, “Darkness on the Edge of Town” en een band interpretatie van het solo-album “Nebraska”. Uiteraard komt ook het overige repertoire van Springsteen ruim aan bod. Het worden zeker weer mooie shows met een lach, traan, dans, kippenvel en adembenemende luistermomenten.
The Bruceband is met recht “as close as it gets”.

Muzikale omlijsting door DJ Okky.

vrijdag 22 oktober 2021

Deur: 19:30

Aanvang: 20:00

€18 vvk, €20 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: