Al sinds de oprichting in 1985 werkt Dave Kincaid ongekend hard aan het succes van zijn band. Samen met zijn compagnon en bassist Ernie Mendillo, heeft hij dan ook behoorlijk wat credits in rockersland verkregen. Zo scoorden ze een hit met de single Gettysburg in 1987 en hadden ze een hoge notatie op de hitlijsten in Europa, waaronder die in Nederland. Deze oude tijden herleven we deze zomer als The Brandos o.a. door Nederland toeren. Ze zijn klaar om de fans te laten zien dat hun rockersharten nog altijd op de juiste plaats liggen.
Vorig jaar verscheen de nieuwe cd Los Brandos, welke gedeeltelijk in het Spaans is. Kincaid richt zijn blik op het onrecht van de wereld en dat leverde ronduit briljante teksten op. Zijn kenmerkende rauwe stemgeluid heeft nog niets aan kracht ingeboet. De muziek is nog steeds stevige dampende rootsrock met Ierse en nu ook Spaanse invloeden.
Live heeft de band niks van het venijn verloren in de loop der jaren en je kan je dan ook opmaken voor een avond dampende rootsrock. Zo’n avond waar het zweet van het plafond afdruppelt. Legendarische band, legendarische show. Nu al.

vrijdag 28 september 2018

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€21 vvk, €23 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: