Let op: deze show stond eerst gepland op zaterdag 10 oktober en wordt verplaatst naar zondag 1 november 2020.  Reeds gekochte tickets blijven geldig. Ticketkopers zijn per mail op de hoogte gebracht (houd ook je spamfolder in de gaten). 

LET OP: The Beatles Sessions treedt deze dag 2 x op:

van 16.00-17.15 uur (15:30 open)

van 19:30 – 20:45 (19:00 open)

Tribute The Beatles Sessions brengt een ode aan de meest invloedrijke band uit de geschiedenis van de popmuziek: The Beatles.

Toen The Fab Four de hitlijsten aanvoerden waren de bandleden van The Beatles Sessions nog lang niet geboren. Toch zijn de vijf heren besmet door de Beatlemania. Met enorm veel passie, enthousiasme en oog voor detail spelen deze jonge honden de muziek van hun helden uit Liverpool.
Tijdens hun ‘The Best Of’ shows speelt The Beatles Sessions alle hits van The Beatles. Deze shows zijn een viering van het geweldige oeuvre van de legendarische band.
Verwacht een hoog dans- en meezing-gehalte, want The Beatles zijn universeel:iedereen kent de muziek.
Op de setlist stevige hits als Twist And Shout, Help! en Come Together, maar ook kleiner en fijner werk als Blackbird en Michelle komt voorbij.

Sinds december 2016 toert deze Beatles-tributeband langs poppodia, (muziek)cafés en theaters in binnen en buitenland. Het hoogtepunt? 10 shows tijdens de International Beatleweek in het hol van de leeuw: Liverpool!

The Beatles Sessions bestaat uit:
Matthijs Klein gitaar/zang
Klaas Zijlstra gitaar/zang
Menzo Rohn toetsen/zang
Willem Zijlstra bas/zang
Sjoerd de Vries drums/zang

Let op: vanwege de corona-maatregelen hanteren we zitplaatsen. Per bestelling kun je maximaal 2 kaartjes kopen. Het is wel mogelijk om meerdere kaarten te kopen, maar dat betekent meerdere keren bestellen en het is niet mogelijk om met meer dan 2 personen naast elkaar te zitten. Vanwege de 1,5 meter maatregel zijn beperkt tickets beschikbaar, dus wacht niet te lang!

Leer hier meer informatie over de nieuwe richtlijnen om veilig concerten te bezoeken.

zondag 01 november 2020

Deur: 15:30

Aanvang: 16:00

€10 vvk


tickets 15:30 (uitverkocht)
tickets 19:00 (uitverkocht)
Facebookevenement

Artiesten: