The Beatles Sessions komt op Kerstavond flink uitpakken. Iduna wordt omgebouwd tot een heus Top 2000 Café. Wat ons te wachten staat? Een setlist waarop alle Top 2000-noteringen van The Beatles staan.

De set wordt aangevuld met al die andere klassiekers van de iconische Britse popgroep die eigenlijk ook in de lijst der lijsten hadden moeten staan. En geen Kerst zonder Kerstliedjes, wel van The Beatles natuurlijk. Tijdens deze eenmalige show wordt de vijfkoppige formatie uitgebreid met gastmuzikanten, worden er nummers gespeeld die de band nog nooit eerder speelde en komen de verhalen achter de songs aan bod.

Over The Beatles Sessions
The Beatles Sessions is een tribute aan de meest invloedrijke band uit de geschiedenis van de popmuziek: The Beatles.

Toen The Fab Four de hitlijsten aanvoerden waren de bandleden van The Beatles Sessions nog lang niet geboren. Toch zijn de vijf heren besmet door de Beatlemania. Met enorm veel passie, enthousiasme en oog voor detail spelen deze jonge honden de muziek van hun helden uit Liverpool. Sinds december 2016 toert deze Beatles-tributeband langs poppodia, (muziek)cafés en theaters. Op de setlist stevige hits als Twist And Shout, Help! en Come Together, maar ook kleiner en fijner werk als Blackbird en Michelle komt voorbij.

zaterdag 24 december 2022

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€ 15,- vvk, € 15,- deur

Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: