Van Haagse schooljongens tot psychedelische rocksterren. De Haagse band Supersister schrijft al vanaf 1968 muziekgeschiedenis. Op zondag 12 november komt deze legendarische Nederlandse groep naar Iduna!

Vijftig jaar geleden besloot een aantal leerlingen van het Grotius Lyceum om zich onder te dompelen in de experimentele schwung die er in de lucht hing. Denk aan progressieve pop, jazzinvloeden, swingende loopjes en zo nu en dan een grappige Zappa-twist. De brede ontwikkeling van Supersister, die je niet zomaar op Spotify weet te vinden, is onlosmakelijk verbonden aan de ontwikkeling van Den Haag als muziekstad. De groep speelde dan ook als één van de eerste in het in 1972 vers opgerichte Paard van Troje. Later werkte muzikaal leider Robert Jan Stips ook samen met o.a. Golden Earring, Sweet d’Buster, Gruppo Sportivo, Freek de Jonge en natuurlijk NITS.

Supersisters doet dit najaar in supertriobezetting (met Rinus Gerritsen, Leon Klaasse en Robert Jan Stips) een aantal exclusieve clubshows. Wees erbij, want een tweede kans komt er dit jaar niet.

Grote Zaal // Sta- & zitplaatsen

zondag 12 november 2023

Deur: 15:00

Aanvang: 15:30 - 18:00

€ 25,- vvk, € 25,- deur

Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: