Super Classics 80’s, 90’s en 00’s: het gezelligste disco/dance-classics feest van Friesland!

Zaterdag 25 februari staat de tijd even stil in Iduna wanneer al die danceable, foute, onvergetelijke plaatjes weer voorbij komen op de dansvloer. Superclassics is een groot feest der herkenning, met dj’s Andre Zwart, Martin Harder en Ricardo Silvio wordt het gegarandeerd een gekke gezellige boel!

Terug naar de tijd van Doe Maar, Madonna, Michael Jackson en Tom Cruise posters aan de muur. Het verliefd zijn op de babes-en hunks van Baywatch -en Beverly Hills 90210 en de schoudervullingen en krultang.
Alle herkenbare tunes en de lekkerste danceable hits uit jouw favoriete staptijd kunnen zomaar voorbij komen . Wat dacht je van Wham, A-Ha, King Bee ,U2, The Cure, 2 Unlimited, Paul Elstak of de discoklappers van Chic, Spargo, Prince en Whitney Houston. Teveel om op te noemen en de vaste bezoeker weet wat hij kan verwachten.

Maar ook de vergeten plaatjes worden gedraaid en de bijhorende videoclips, TV-series en films worden geprojecteerd op een supergroot scherm om die epische tijd maximaal te herbeleven.

Maak je klaar voor het gezelligste disco/dance-classics feest van Friesland!

zaterdag 25 februari 2023

Deur: 21:00

Aanvang: 21:00 - 02:00

€ 12,50 vvk, € 15,- deur

Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: