Na uitverkochte shows in Leeuwarden, en tijdens de Sneekweek, Oerol en Glemmerbeach de tent volledig op zijn kop te hebben gezet komt Super Classics 80s 90s 00s eindelijk naar Drachten!

Ga je mee terug?
Kom je crush van de middelbare school weer eens tegen, of doe gewoon weer lekker gek met je vrienden en vriendinnen als toen. Terug naar de tijd van Doe Maar, Madonna, Michael Jackson en Tom Cruise posters aan de muur. Het verliefd zijn op de babes-en hunks van Baywatch -en Beverly Hills 90210 en de schoudervullingen en krultang.

Alle herkenbare tunes en de lekkerste danceable hits uit jouw favoriete staptijd kunnen zomaar voorbij komen . Wat dacht je van Wham, A-Ha, King Bee ,U2, The Cure, 2Unlimited, Paul Elstak of de discoklappers van Chic, Spargo, Prince en Whitney Houston. Disco, rock, foute hits, eurodance, r&b of new wave, alle genres komen voorbij. Ook de vergeten plaatjes worden gedraaid en de bijhorende videoclips, TV-series en films zie je op een supergroot scherm om die epische tijd maximaal te herbeleven. Dat wordt lachen dus, om die outfits en danspasjes van toen.

Weet jij nog hoe je er bij liep in de 80s en 90s?
Haal je favoriete lokstof uit de kast, regel die oppas en app je partycrew!

Met DJ’s Andre Zwart, Martin Harder en Ricardo Silvio gaan wij er samen met jullie een fantastisch avond van maken. Maak je klaar voor het gezelligste disco/dance-classics feest van Friesland!
In Leeuwarden waren bij eerdere edities alle kaarten in slechts een paar weken al verkocht; wees er dus op tijd bij om teleurstelling te voorkomen.

zaterdag 10 maart 2018

Deur: 21:00

Aanvang: 21:00 - 03:00

€11 vvk, €13,50 deur

Bestel hier je ticket
facebook-event

Artiesten: