Wat gebeurt er als een onhoudbare kracht botst met een onbeweeglijk object? We gaan het zien, want Storksky en Mantra bundelen dit voorjaar hun krachten op het podium en gaan de titanenstrijd aan in de rock-spelonken van Nederland. Stijlen gaan clashen, bier gaat vloeien en liefdesbabies zullen worden verwekt in een maalstroom van gitaargeweld.

STORKSKY & MANTRA slaan de handen ineen voor een unieke serie concerten die je niet mag missen.

Supports? Fuck you… De band die begint laat beter zijn ballen zien en de band die sluit kan dat maar beter overtreffen.

Storksky is een rete strak rockduo dat met lage catchy gitaarlijnen, stuwende drums en falsetto vocalen een zeer volwassen sound neerzet die moeiteloos kan wedijveren met internationale acts als QOTSA, MUSE, Death From Above 1979 en Royal Blood. Dat Pinkpop en Zwarte Cross de band ook al boekten, zegt genoeg over de potentie van deze rockers! Eind april brengt de band haar tweede EP uit wat een voorbode zal zijn voor de langverwachte debuutplaat die eind dit jaar zal uitkomen. Verwacht heerlijke stoner in de mix met blues en mathrock

Mantra: een gecontroleerde psychedelische grungeband bestaande uit vier jeugdige, enthousiaste muzikanten. Begonnen in obscure kroegjes in Haarlem werkte de band langzamerhand toe naar optredens in Paradiso, de Melkweg, Mainstage Bevrijdingspop en een uitverkochte Palmtra show in het Patronaat. De debuut EP ’Merdeka’ kwam afgelopen zomer uit en in 2018 kunnen we een album verwachten dat wordt gereleased bij Suburban.

vrijdag 18 mei 2018

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30 - 23:30

€6 vvk, €6 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevent

Artiesten: