Een Iers gezegde luidt: “There are only two people in this world… the Irish and those who wish they were”. Op vrijdag 17 maart kan voor het eerst in Drachten St. Patrick’s Day gevierd worden met livemuziek van Circle-J en het Peper & Zout DJ-Stel. Een avond lang vieren als een echte Ier met bijpassende muziek, eten en bier!

St. Patrick’s Day is een feestdag die zijn oorsprong kent in Ierland en zich kenmerkt door uitbundige feesten, groene (aan)kleding en bovenal gezelligheid. Het feest wint over de hele wereld steeds meer aan populariteit en wij hebben dit jaar de primeur in Drachten!

Circle J zal ons podium tijdens deze viering bestormen; deze Nederlandse vertegenwoordigers van de folkpunk brengen gegarandeerd feest. De band Circle J brengt een aanstekelijke mix van folk doordrenkt met punk en wint zowel nationaal als internationaal steeds meer terrein. Zo stonden ze op Paaspop en betraden ze het podium in een groot aantal zalen en op festivals in de Benelux, Duitsland, Engeland en Spanje. Ook deelden ze het podium met  grote voorbeelden als de Dropkick Murphys, The Levellers en Flogging Molly.
Live is Circle J dankzij de voorliefde voor stampende punk, Ierse folk, bier en meezingers uitgegroeid tot een hecht zooitje ongeregeld waar de energie en het plezier vanaf stralen. Als publiek staat je eigenlijk maar één ding te doen: pot bier in de hand, vuist in de lucht, en meebrullen met deze speciale St. Patrick’s Day show!

De muzikale omlijsting is in handen van het Peper & Zout DJ-Stel. Dit Leeuwarder DJ-combo kennen we van diverse feesten in Neushoorn, De Gloppe en festivals als Freeze en City Rock. Al meerdere malen hebben ze acte de presence gegeven als DJ’s op verscheidende St Patrick’s Day feesten en zijn dus absoluut geen onbekende met dit fenomeen. verwacht daarom een bonte verzameling nummers met een traditioneel Ierse of feestelijke inslag. Stilstaan is onmogelijk!

Dresscode: Als het maar groen is. Een typische St. Patrick’s Day-outfit bestaat uit een groen kostuum, een oranje baard en een hoge hoed. Uiteraard zorgen wij voor een zaal die volledig afgestemd is op het feest.

vrijdag 17 maart 2017

Aanvang: 21:00 - 02:30

€5 deur


Facebook-event

Artiesten: