Snak the Ripper komt terug naar Iduna

Snak the Ripper komt terug naar Iduna tijdens zijn Europese tour die in het teken staat van zijn nieuwste release ‘Off the Rails’. Voor dit album werkte hij samen met niemand minder dan hiphop grootgewichten Ill Bill, Reef The Lost Cauze, Ras Kass, R.A. The Rugged Man, Rittz and El Gant of Jamo Gang.

De uit Vancouver (Canada) afkomstige rapper/graffiti artist Snak The Ripper is er eentje van een echte ‘underdog’.  Zijn reis begon als een onbekende dakloze jongeman, die uitgroeide tot een waar underground cult fenomeen, record label eigenaar en entrepreneur.
Snak mocht het podium al delen met rappers als Macklemore, Tech N9ne, Non Phixion en Raekwon (Wu-Tang Clan), om er een paar te noemen.

Support:
De Nederlands-Canadese McGyver is de allereerste NL kampioen freestyle rap en nummer 5 van de world championships (End of the Weak, Praag 2017). Zijn sound is te omschrijven als tweetalig, zijn lyrics driedimensionaal van aard en de beats zijn zeer energiek. Eerder verzorgde McGyver al de support act voor wereldbekende acts als: Public Enemy (Paradiso), KRS-One (Tivoli & Mezz Breda), M.O.P. (Bolwerk Sneek) & de Nederlandse grootmeester Def P (Osdorp Posse). Ook was hij in 2013 te zien met het Classick orkest voor de Koning en Koningin tijdens hun augurele ronde in Almere & hun tour in Shenzhen, China.

Momenteel is net zijn zevende release Madmatic uit, met shows in het buitenland én een getekende deal het Duitse label Vinyl Digital. Een bijzondere parel, als enige tweetalige release met Nederlands als voertaal; en begon direct op 37 van de top200 most ordered vinyls. Op dit album wordt hij bijgestaan door zowel grote producers uit de internationale hiphopscene als lokale helden: K-Def (USA, producties voor Puff Daddy, Ghostface Killah van Wu-Tang & Lords of The Underground), die het nummer Question voor McGyver produceerde.

zaterdag 11 mei 2019

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30 - 23:00

€14 vvk, €16 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: