Drie vocalen, twee gitaren en twee drums: SLOPER is niet zomaar de eerste de beste classic rock band; en dan hebben we het nog niet eens over de samenstelling met bandleden van o.a. Golden Earring en Triggerfinger.  Een samenwerking gebaseerd op plezier hebben in het maken van muziek en vakmanschap. Sloper is heavier dan heavy en komt dit zondag 23 oktober in Iduna bewijzen!

Drummer Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) en collega Mario Goossens (Triggerfinger) waren al langer onder de indruk van elkaar en ronselden de Britse gitarist-met-zijn-gouden-stem Peter Shoulder (Winterville, The Union en Silverthorne) en gitarist Fabio Canini uit Belgisch Limburg om samen het muzikaal deconstructiebedrijf SLOPER op te richten. Het viertal ging meteen aan de slag met een heavy classic rock sound, die dankzij het unieke geluid van twee drums en de stem van Shoulder opvalt en met kop en schouder boven het maaiveld uitsteekt.

Classic stuff met een moderne, onweerstaanbare sound. De vier hongerige muzikanten voelen het heilige vuur branden en zijn gretig om er flink tegenaan te klappen. Verwacht stevige riffs, vette drums (duh) en misschien wel het belangrijkste: decibels. Want soms is het simpel. Rock’-n’-roll is er om plezier te maken en om lekker lo(o)s te gaan en te genieten van riffs en roffels.

zondag 23 oktober 2022

Deur: 15:00

Aanvang: 15:30 - 18:00

€20 vvk, €23 deur

Bestel hier je ticket
Facebook evenement

Artiesten: