Gang’s All Here Tour

De legendarische hardrockband Skid Row is ‘alive and kicking’ en komt op dinsdag 8 november exclusief naar Nederland voor een dikke show in Poppodium Iduna. De groep uit Amerika boekte in de jaren ’80 en ’90 grote successen met megahits als ‘Youth Gone Wild’ en ‘18 and Life’. Wereldwijd werden dik 20 miljoen platen verkocht. De originele zanger Sebastian Bach is inmiddels jaren uit de band, maar sinds het aantrekken van het zangtalent Erik Grönwall is de band bezig met een ijzersterke comeback. Haal je airgitaar maar vast van de muur, dit wordt een avond om niet te vergeten.

Skid Row werd in 1986 opgericht door een stel jonge punk- en metalkids uit New Jersey. Ze hadden maar een doel: de wereld veroveren. De jeugdigheid en rebellie van toen zijn ze nooit verloren. “Ik zal altijd die 16-jarige jongen voor de spiegel zijn, die zich voordoet als Ace Frehley of Michael Schenker”, zegt gitarist Snake. Op dit moment legt Skid Row de laatste hand aan het afsluitende¬ deel van de United World Rebellion-trilogie. Het wordt een energiek album met het kenmerkende geluid dat we van de band kennen. Al meer dan 30 jaar is het gitaarteam Snake en Scotti Hill verantwoordelijk voor dit geluid. Ze vallen moeiteloos in het rijtje K.K. Downing en Glenn Tipton, Scott Gorham en Brian Robertson en Dave Murray en Adrian Smith. Voeg hier de fenomenale zang van Grönwall aan toe en het kan niet anders dan een meesterwerk worden. The rebellion continues!

Dit concert wordt georganiseerd door Dokk’em Open Air in samenwerking met Poppodium Iduna en DMC Group Belgium.

Supports: Edge of Forever (IT) + Max Pie (BE)
Edge of Forever brengt pompende hardrock. Dikke 80’s riffs en harmonieuze refreinen (alla Van Halen), gedragen door een hammondorgelmuur. Max Pie uit België staat voor hoogstaande progmetal met een geniaal gevoel voor harmonie en melodie.

Tijdschema:
19:00 doors
19:30 – 20:00 Max Pie
20:20 – 20:50 Edge of Forever
21:20 – 22:40 Skid Row


“The Gangs All Here” Skid Row VIP Soundcheck Package
Met een speciale VIP ticket (klik hier) krijg je naast toegang voor het concert ook toegang tot de speciale VIP Soundcheck package. Deze package bestaat uit:
– Concertkaartje
– Toegang tot de Skid Row preshow Soundcheck
– Gesigneerde Skid Row poster
– Exclusieve  VIP item
– Exclusieve VIP pas

dinsdag 08 november 2022

Deur: 19:00

Aanvang: 19:30

€30 vvk, €30 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: