Old School Death Metal fans opgelet: Pungent Stench is terug van weggeweest! Frontman/gitarist Martin “El Cochino” Schirenc heeft een nieuw team om zich heen verzameld om de muziek van misschien wel de bruutste band van Oostenrijk weer tot leven te brengen.
Beïnvloed door vroege grindcore bands als Repulsion, Death Metal helden als Master en de Doom van Saint Vitus maakt Pungent Stench een heerlijk groovende vorm van Death Metal waarbij extreme lyrische uitingen de band een unieke plaats geeft in de Death Metal scene. Na de herformatie in 2013 heeft de band op bijna alle grote festivals gestaan (Graspop, Hellfest, Maryland Deathfest, etc) en is het nu tijd de clubs aan te doen. Met klassiekers als “For God Your Soul… For Me Your Flesh” een band die je niet mag missen!

Wanneer je van Death Metal in de Zweedse stijl van bands als Entombed en Dismember met een donker randje houdt is het Groninger Entrapment een aanrader. Recentelijk bracht de band haar derde album “Through Realms Unseen” uit, een van de sterkste Nederlandse Death Metal platen van de afgelopen jaren waarop de band ook invloeden van bands als Celtic Frost en Bolt Thrower laat horen. Gezamenlijk hebben de bandleden bijna 100 jaar aan podiumervaring en dat is te zien in de weergaloze liveshow. Entrapment mag dan wel gezien worden als een van de best bewaarde geheimen van de Nederlandse metalscene!

Het Friese Coldblooded zal vandaag de spits afbijten. Deze band die zijn oorsprong kent in bands als Spirit84 en Death Horse Running brengt een unieke mix van de Death Metal van Asphyx en Autopsy met de zware hardcore van Ringworm en Integrity. Op dit moment is de band bezig met een nieuw album; verwacht dus ook veel nieuwe tracks!

vrijdag 31 maart 2017

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30 - 23:30

€10 vvk, €10 deur

Bestel hier je ticket
Facebook-event

Artiesten: