Dit concert is zonder toegangsmaatregelen, door de capaciteit van onze zaal is testen voor toegang niet nodig.

Singer-songwriter Sandra van Nieuwland komt met nieuw album naar Iduna op 20 maart!

Sandra van Nieuwland neemt je mee naar Wonderland. Samen met haar producer en bandlid Len van de Laak werkte ze tijdens de meerdere lockdowns aan dit nieuwe album en de gelijknamige tour. In Wonderland gaat het om ‘voelen en jezelf openstellen’. Voor zowel licht als donker en alles ertussenin. Wonderland is als een prisma waar het licht op schijnt, en alle kleuren zich laten zien. De toon van de nieuwe nummers is hierdoor licht melancholisch te noemen, dromerig, romantisch zelfs.

Sandra wil met haar nieuwe liedjes een meer intieme en dromerige sfeer oproepen. Op het album kiest ze voor akoestische instrumenten in combinatie met subtiele elektronica. Alles om de uiteindelijke sound eerlijk en organisch te houden en zo de puurheid en de tekstuele lading van de songs extra uit te lichten. Dit vertaalt zich in de live setting op het podium in een meer dynamische show. Van klein en breekbaar naar groots en krachtig. Daarmee keert Sandra dit voorjaar, samen met haar voltallige band, weer terug op het podium.

Sandra van Nieuwland werd in 2012 landelijk bekend door haar deelname aan The Voice of Holland. Datzelfde jaar schreef ze de Nederlandse muziekgeschiedenis door met maar liefst vijf van haar singles in de top 10 te staan en tegelijkertijd op nummer 1,2 en 3 te staan. Haar debuut album ‘And More’ stond zeven weken op nummer 1 en werd beloond met platina. Na dit avontuur wilde Sandra zich meer richten op het schrijven van indie muziek en mag ze voor haar tweede album ‘Banging On The Doors Of Love’ een gouden plaat en de prestigieuze Edison Pop voor Beste Album in ontvangst nemen.

Support voor deze show wordt verzorgd door Moonloops, het brein van de 22-jarige singer-songwriter Sarah Dekker. Met een oude gitaar en een hoofd vol verhalen maakt ze harmonieuze bedroom pop op haar slaapkamer en vertelt ze verhalen over dromen, wensen en hoop. Moonloops is de slaapkamer echter ontgroeid en is nu klaar haar verhalen in haar hoofd in het echt te delen, oog in oog met de wereld en de mensen die haar zo inspireren.

zondag 20 maart 2022

Deur: 15:00

Aanvang: 15:30

€16 vvk, €18 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: