ROCK IN DE TUIN WORDT VANAVOND AFGELAST
Met pijn in ons hart moeten we jullie vertellen dat vanavond Rock In De Tuin niet door kan gaan.  Veiligheid staat voorop. 
Op zaterdag en zondag gaan de gratis toegankelijke festivaldagen ‘Dance in de Tuin’ en ‘Pop in de tuin’ WEL GEWOON door. Vanwege code oranje die door de KNMI is afgegeven hebben poppodium Iduna en de gemeente Smallingerland gezamenlijk besloten het evenement voor vrijdagavond 7 juni af te lassen.De organisatie en de gemeente vinden het vanwege de weersverwachting niet verantwoord om dit evenement door te laten gaan. Er worden zware windstoten tot 100 km/uur verwacht met kans op hagelstenen en zware onweersbuien.

Rock  in de Tuin met DeWolff,  Erwin Java en anderen

Tijdschema:

18:30-19:00 Dolltones
19:05-20:05 Erwin Java feat. Phil Bee
20:10-20:45 Raw Medicine
20:50-21:40 Matt Schofield
21:45-22:25 Dilana
22:30-23:30 DeWolff

Al een aantal jaren organiseert Poppodium Iduna als enige Friese poppodium drie gratis toegankelijke buitenfestivals per jaar in haar achtertuin, het Thalenpark te Drachten. Dat zijn het rock/blues festival Jûn fan Peije, dancefestival Dencity en later in de zomer Popcity. Vanaf dit jaar krijgen de festivals een ander gezicht, een iets andere planning én een nieuwe naam! Onder de festivalnaam ‘In De Tuin’ organiseert Poppodium Iduna drie festivals met ieder een geheel eigen karakter op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 juni.

Vrijdag 7 juni vindt Rock in de Tuin plaats, op de vooravond van Peije Dei met aandacht voor rock, blues en verwante stijlen. De line-up bestaat uit rocksensatie DeWolff, bluesveteraan Erwin Java band feat. Phil Bee, Britse Bluesgitarist Matt Schofield en Rock’n Roll formatie Raw Medicine en rockzangeres Dilana!

vrijdag 07 juni 2019

Aanvang: 18:00 - 23:30

Gratis


Facebookevenement

Artiesten: