Kicken! Op zaterdag 28 januari stappen we in de teletijdmachine van professor Barabas en gaan we een paar decennia terug in de tijd om onze schoenzolen aan gort te dansen in Iduna tijdens Return of the 90s met Alice DJ, Nakatomi, Dune, The 90’s Are Back DJ Team en Asino. Dus maak je klaar en trek je blitste kleren aan want het wordt supersonisch.

Alice DJ
Er was eens een tijd dat je geen discotheek kon binnenlopen of radio kon aanzetten zonder een hit van Alice DJ te horen. Nummers als Better off Alone, Will I Ever and Back In My Life zijn grijsgedraaid en staan bij een complete generatie in het geheugen gegrift. Alice DJ, een samenwerking tussen dj’s en producers, verkocht wereldwijd meer dan een miljoen albums en vijf miljoen singels. Overwelmd door het succes werd in 2002 de stekker eruit getrokken. Nu is Alice DJ alweer een tijde back in business met de nieuwe dj, zangeres en frontvrouw Ilona. Samen met de oprichters van de groep brengt ze alle Alice DJ hitsingles, energieke medleys en live mashups van de beste dancehits uit de 90s en 00s.

Nakatomi
Tijdens de hardcorehype in de jaren ’90 scoorden Nakatomi Top 40-hits die nog groter waren dan de pupillen destijds. De top 15 doorbraaksingle ‘Free’, de top 5-hit ‘Sing’ en de ongekende meezingklassieker ‘Children of the night’ (nummer 2 in de Nederlandse Top 40). Niet alleen stonden de hits op high rotation bij alle grote radiostations, ook clipzender TMF draaide Nakatomi grijs en de 350.000 gabbers van Nederland belden hun vingers blauw om Nakatomi aan te vragen bij ondemand clipkanaal The Box. Verwacht in Iduna een knallende live show met de spontane en originele zangeres Angela Vergouwen.

DUNE
DUNE creëerde baanbrekende muziek met hun kenmerkende geluid dat een mix was van techno, rave, happy hardcore en een vleugje early hardcore. Als voorloper en pionier van de nieuwe en groeiende dance-muziekbeweging, maakte DUNE muziekgeschiedenis, met wereldwijd succes en ontving DUNE Gold- en Platinum-awards voor de hits waaronder: “Hardcore Vibes”, “Can’t Stop Raving”, “Million Miles From Home “,” Rainbow To The Stars “Hand in Hand” en ” Are You Ready To Fly”. Tot op de dag van vandaag vult dj DUNE de dansvloeren van clubs en festivals zoals Tomorrowland, Defqon.1, Mayday, Nature One, HTID, Parookaville en Decibel.

The 90’s are Back DJ Team
The 90’s Are Back is exact wat je denkt dat het is: crazy, energiek en vol liefde draaien deze dj’s 90s & 00s hits en wel meteen. Onverteerbaar als ze leken, worden ze nu gemixt, gesneden en hapklaar gemaakt door het ‘The 90’s are Back DJ Team’. Deze graag geziene dj’s hebben praktisch met alle grote en minder grote 90s acts/dj’s op het podium gestaan. Feest, gezelligheid en herkenbaarheid in een heerlijke en strakke 90s & 00s show, dat is wat The 90s Are Back DJ Team is.

Asino
Onder vrienden, clubbers en collega’s staat Asino bekend om zijn gevleugelde uitspraken zoals: ‘Hey there! You crazy house lovin’ panda bear” and “Nee, dank je”. Daarnaast kennen velen hem dankzij zijn techy en groovy beats die de eigenschap hebben zowel mensen als panda’s naar een hoger partyniveau te brengen.

Tijdschema
21:00 Asino
22:00 90s are back DJ team
23:00 Nakatomi
23:30 90s are back DJ team
00:15 Alice DJ
00:45 90s are back DJ Team
01:30 Dune
02:30 90s are back DJ team

zaterdag 28 januari 2023

Deur: 21:00

Aanvang: 21:00 - 03:00

€ 16,- vvk, € 18,- deur

Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: