Zaterdag 1 april is het weer tijd voor Return of the 90s in Poppodium Iduna. Waan je jezelf weer terug in tijd van de Gameboy, Super Soakers, Tamagotchi, de Power Rangers, en natuurlijk de Nike Air Max. We gaan weer terug in de tijd met de vetste dance en happy hardcore DJ’s uit die tijd, namelijk Flamman & Abraxas, Def Rhumz, Critial Mass, DJ team The 90s are back en natuurlijk lokale held Asino!
Het Nederlands/Amerikaanse duo Flamman & Abraxas houdt zich al sinds eind jaren 80 bezig met het produceren van knallende hardcore. Daarnaast produceren ze onder andere de Party Animals, de Mini Animals en 2 Uninterested (Tekno Mafia). Het nummer “Good to go” uit de film ‘Naar de klote!’ stond 10 weken in de top 40 op nummer 4. Met maar liefst drie nummer 1-hits op een rij regeerden ze de hitlijsten in de jaren 90. Je kunt ze niet missen!
Def Rhymz rapt al sinds 1984, daarmee behoort hij tot de eerste generatie rappers in Nederland. Met o.a. de nummer 1 hit “Doekoe” werd hij bekroond met een TMF Award voor beste Nederlandse rap-act in 2000/2001. Met zijn uitbundige woordenschat en gevoel voor hiphop weet hij het publiek in anno 2017 nog steeds te vermaken.
Critical Mass was ten tijde van de Happy Hardcore-periode een onvergetelijke Nederlandse hardcore groep. In 1996 scoorden ze dikke hits met Burnin’ Love, Believe In The Future en Happy Generation. Sinds 2008 is hun muziekcarrière is weer op volle toeren. Ze maken van elk feest een onvergetelijke ‘happy hardcore’ ervaring.
The 90’s are back (DJ team) is exact wat je denkt dat het is. Alle bekende 90’s klappers worden door deze dj’s op een unieke manier door elkaar heen geknald en zorgen ervoor dat iedereen op de dansvloer los gaat. Deze onvervalste Friese helden stonden zelfs met hun show op Tomorrowland. The 90’s are back betekent gegarandeerd feest!
Rabies trapt de avond af. Samen met Alian maakte hij in de 90’s furore in de hardcore scene. Op 1 april doet ie het wat rustiger aan en draait ie een speciale dance-classics set voor jullie!

zaterdag 01 april 2017

Deur: 21:00

Aanvang: 21:00 - 03:00

€15 vvk, €17,50 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevent