Tijdschema:
19:30 Hadal Maw
20:20 Hollow World
21:10 Within Destruction
22:00 Aversions Crown
23:10 Psycroptic

De Australische technische deathmetal sensatie Psycroptic en deathcore giganten Aversions Crown komen op vrijdag 22 februari voor een exclusieve Nederlandse show naar Iduna. Psycroptic zal in verband met zijn nieuwste release ‘As the Kingdom Drowns’ een co-headline tour met Aversions Crown ondernemen. Ze nemen een breed deathcore/techmetal gezelschap aan supports mee: Within Destruction (slo), Hadal Maw (aus) en Hollow World (aus).

Het Tasmaanse Psycroptic heeft met het album ‘As The Kingdom Drowns’ weer een kwalitatief topstuk afgeleverd. Technische deathmetal van hoog niveau voor fans van bands als Decapitated, Origin en Necrophagist. Oftewel lomp, hard en ontzettend technisch! Sinds 1999 maakt Psycroptic al de podia onveilig en hebben ze getoerd met grootheden uit het genre als Misery Index, Deicide en Nile.

Het Australische kwartet Aversions Crown is niet makkelijk binnen de lijntjes te houden. Begonnen als deathcore/metalcore equipe laat de band een steeds bredere sound horen waarin we ook invloeden uit de death/black en beatdown hardcore kunnen ontdekken. Op het moment van schrijven is Aversions Crown druk bezig met de opnamen voor een nieuw album, de opvolger van het in 2017 verschenen Xenocide; waarvan de band in juni met de single ‘The Breeding Proces’ al een voorproefje gaf!

vrijdag 22 februari 2019

Deur: 19:00

Aanvang: 19:30

€14 vvk, €16 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevent

Artiesten: