UPDATE: helaas is het onder de huidige maatregelen tegen het coronavirus niet mogelijk om deze pre-party door te laten gaan

Popronde Poppodium Pre-Party

Popronde, het grootste reizende festival van Nederland gaat dit najaar toch op tour. Van 12 september tot en met 28 november doet het festival de Nederlandse poppodia aan, onder het mom van de ‘Popronde Poppodium Pre-Party’. Op vrijdag 30 oktober strijkt het festival neer in Iduna.

Een Poprondeshow in ieder poppodium in Nederland, ongeacht in welke stad of regio het podium zich bevindt, dat is het idee van de Popronde Poppodium Pre-Party. Een ‘Pre-Party’ omdat de originele editie van het festival, dat dit najaar zou plaatsvinden is verplaatst naar begin 2021.
In Iduna hebben we de volgende Popronde acts op het podium staan:

Psychotic Lumberjacks
Psychotic Lumberjacks is dat vage gevoel wanneer je te veel koffie en bier hebt gedronken, en nu zit je in een vage waas van de cafeine kick en slome aangeschotenheid. De combi van een old-school garage sound en een donker elektronisch geluid, geeft Psychotic Lumberjacks de vibe waar jong-volwassenen van willen schreeuwen en op elkaar in willen springen.

Baardvader
Baardvader is een fuzzrock trio met invloeden van bands uit de jaren 70 en 90 gemixt met stoner elementen. Een bekende maar unieke sound op een moderne manier uitgevoerd.

KELSEY
KELSEY is niet één persoon, maar een groep personen. Een collectief van vrienden met een gedeelde liefde voor harde, chaotische en tegendraadse muziek. Een band die zich muzikaal ergens op de grens tussen Metal, (Post-)Hardcore en Punk bevindt, en de muren hiertussen volledig afbreekt.

Let op: dit optreden is gratis toegankelijk. Zeker zijn van een plek? Reserveer dan zitplaatsen door een mail te sturen naar info@iduna.nl met hierin je naam, telefoonnummer en e-mailadres + het aantal zitplekken dat je wilt reserveren.

Vanwege de huidige maatregelen zijn al onze concerten momenteel seated. Lees hier meer informatie over de nieuwe richtlijnen om veilig concerten te bezoeken.

vrijdag 30 oktober 2020

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

Gratis


Facebookevenement

Artiesten: