LET OP: De Popquiz 2000 Live is in verband met de maatregelen tegen het Coronavirus verplaatst naar woensdag 29 december 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers zijn per mail op de hoogte gebracht. (houd ook je spamfolder in de gaten).

Traditiegetrouw staat Radio 2 elk jaar in december uitgebreid stil bij de Top 2000: de lijst met de 2000 beste songs aller tijden. Oftewel de lijst der lijsten.
Iduna’s Popquiz zou daarom de popquiz niet zijn als wij daar ook geen aandacht aan zouden schenken! Met behulp van liveband Wieke rocks en aan de hand van muziekfragmenten, beeldfragmenten en algemene vragen kunnen deelnemers op 27 december in verschillende rondes het tegen elkaar opnemen om te bepalen wie DE popkenner van Drachten is. Tijdens deze epische popquiz vallen er leuke prijzen te winnen!

Test deze avond je muziekkennis en geniet van heerlijke muziek.

Luister jij tussen kerst en oud & nieuw dag en nacht naar Radio2? Weet jij bijvoorbeeld het antwoord op vragen als “Wie is Mr. Mojo Risin”? Of ben je een wandelende muziekencyclopedie en denk jij dat je het in je hebt om deze quiz te winnen? Geef je dan op!  Deelname kost € 8,- per team van maximaal 3 personen. 

woensdag 29 december 2021

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€8 vvk


Bestel hier je ticket
facebookevenement

Artiesten: