Na maanden stilte in onze popzaal kunnen we gelukkig weer kleinschalige evenementen en concerten organiseren. Uiteraard volgen we daarbij de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM, zie hier voor meer informatie.

We trappen af met een live editie van de popquiz, waarbij Wieke Rocks zorgt voor muziek, net zoals je gewend bent tijdens de popquiz top2000 aan het einde van het jaar!

Met behulp van liveband Wieke rocks en aan de hand van muziekfragmenten, beeldfragmenten en algemene vragen kunnen deelnemers op 11 juli in zes rondes het tegen elkaar opnemen om te bepalen wie DE popkenner van Drachten is. Tijdens deze epische popquiz vallen er leuke prijzen te winnen!

Test deze avond je muziekkennis en geniet van heerlijke muziek. Vanaf 20:00 zijn deelnemers van harte welkom in Poppodium Iduna waarna rond 20:30, onder de bezielende leiding van hosts Paul King en Grandmaster Klooster, de quiz van start gaat.

Ben jij een wandelende muziekencyclopedie en denk jij dat je het in je hebt om deze quiz te winnen? Geef je dan op! Deelname kan alleen of in teams van maximaal 2 personen. Deelname kost € 6,- per team. Let op; een kaartje koop je dus per team en niet per persoon.

zaterdag 11 juli 2020

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€6 vvk


Bestel hier je ticket
Facebookevenement