Popcity met De Staat, Ali B, Mister and Mississippi en meer

Zondag 23 juli vindt het gratis toegankelijke Popcity-festival plaats in het Thalenpark te Drachten. Poppodium Iduna zet de vierde editie neer van het succesvolle festival, met dit jaar De Staat, Ali B, Mister and Mississippi, TenTemPiés, Jerry Hormone Ego Trip, Stuart Mavis en kersverse winnaar van de Kleine Prijs van Fryslân Katie Koss.

Rockband De Staat werd onlangs onderscheiden met een nummer 1-positie in de 3FM Festival Top 100 van 2017, we zijn er trots op dat de mannen de zondagavond van Popcity zullen afsluiten!
Rapper, entertainer en tv-persoonlijkheid Ali B komt s ’middags al naar Popcity om met volledige band zowel zijn solohits als nummers uit zijn succesvolle programma Ali B op volle toeren ten gehore te brengen. Voeg daarbij toe het feestelijke TenTemPiés, de dynamische indiepop van Mister and Mississippi, eigenwijze Rotterdamse sixties rock ’n roll formatie Jerry Hormone Ego Trip, de mix van pop, folk en hiphop van Stuart Mavis en traditiegetrouw de opening van het festival door de winnaar van de Kleine Prijs fan Fryslân Katie Koss; we verwachten met Popcity 2017 een mooi feest voor jong en oud neer te zetten!

zondag 23 juli 2017

Deur: 15:00

Aanvang: 15:00 - 23:00

Gratis


Facebookevent

Artiesten: