Waylon, Kraantje Pappie en vele anderen op Popcity!

Op zondag 22 juli zal de vijfde editie van het gratis toegankelijke Popcity plaatsvinden in het Thalenpark te Drachten, letterlijk de achtertuin van Poppodium Iduna. Met songfestivalganger Waylon, feestjesbouwer Kraantje Pappie, Martijn Fischer, Voltage, Call it Off, Projekt Rakija en de winnaar van de Kleine Prijs van Fryslân belooft het weer een prachtig feest te worden!

Inmiddels heeft Popcity zich gevestigd als jaarlijks terugkerend festival, gekenmerkt door een brede pop- en rockprogrammering. Het festival is onderdeel van de Drachtster Culturele Zondagen en de afgelopen jaren vond inmiddels een drietal succesvolle edities plaats met artiesten als De Staat, Douwe Bob, Jett Rebel, Kensington, DeWolff.
Dit jaar zal er een gevarieerde line-up neergezet worden met in totaal zeven bands: Waylon, Kraantje Pappie,  en de winnaar van de Kleine Prijs van Fryslân.

Headliner voor Popcity is dit jaar Waylon. De artiest die dit weekend Nederland mag vertegenwoordigen op het Songfestival met het nummer Outlaw in ‘Em! Als aanloopje voor het festival verscheen op 13 april The World Can Wait, zijn vijfde studio-album en alsof dat allemaal nog niet genoeg is startte een dag eerder een binnen een dag uitverkochte tournee door Nederland, die ook de titel The World Can Wait meekrijgt. Misschien is 2018 wel het meest bepalende jaar voor Waylon en wij zijn maar wat verheugd dat hij in dit drukke jaar Popcity komt afsluiten!

Voordat we de avonduren ingaan zal om 17:00 Kraantje Pappie de Popcity-middag afsluiten. Met zijn uitbundige nummers is Kraantje Pappie een van Nederlands populairste rappers en tv-presentators die ons land rijk is. Met hits als feesttent, de hele nacht door en pompen weet je dat je bij ‘de Crane’ op de juiste plek bent voor een feest geschikt voor jong en oud!

zondag 22 juli 2018

Deur: 15:00

Aanvang: 15:00 - 23:00

Gratis


facebook-event

Artiesten: