Door de maatregelen in de aanpak van het coronavirus wordt de show van Pert Near Sandstone verplaatst van 21 juni 2020 naar 20 juni 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig; bezoekers die een ticket hebben gekocht via onze website zijn inmiddels via onze mailing op de hoogte gesteld.

Pert Near Sandstone is een van de betere hedendaagse bluegrassbands die er zijn. Ze zijn de Amerikaanse rentmeesters van Old-Time Stringband muziek en zelfs hun eigen materiaal klinkt alsof het in de jaren ’20 door mijnwerkers had kunnen zijn geschreven.

Het is ruim tien jaar geleden dat Pert Near Sandstone zich voor het eerst rond een microfoon verzamelde in een kelder in Minneapolis om hun debuutalbum ‘Up And Down The River’ op te nemen. Sindsdien is er zoveel gebeurd: hoogtepunten en dieptepunten, persoonlijke worstelingen en artistieke triomfen, nieuwe gezichten en nieuwe geluiden. De kronkelende weg die ze in de loop der jaren hebben afgelegd, maakt het des te zinvoller voor de band om de cirkel rond te komen met hun oogverblindende nieuwe release, Rising Tide’, die ze opnieuw opnamen met oprichter Ryan Young, die de afgelopen jaren de wereld rondtoerde en viool speelde met bluegrass-sterren Trampled By Turtles.

 

zondag 20 juni 2021

Deur: 15:00

Aanvang: 15:30

€10 vvk, €12 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: