Let op: Het optreden van Paceshifters  is verplaatst naar vrijdag 22 april 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers zijn per mail op de hoogte gebracht. (houd ook je spamfolder in de gaten).

90’s alternative rock met een flinke berg passie

Het Nederlandse trio Paceshifters weet het publiek keer op keer te verwennen met hun alternatieve rock en sterke no-nonsense mentaliteit. De stevige maar tegelijkertijd catchy sound hebben ze weten te vinden met invloeden uit de jaren ’90 grunge.

Na 10 jaar non-stop touren, optredens met Deep Purple, Wolf Mother en Triggerfinger, festivals zoals Pinkpop, SXSW, Exit Festival en The Great Escape, concerten door heel Europa en vier albums was het tijd voor iets nieuws.

Daarvoor gingen ze de studio in met Ian Clement (Wallace Vanborn) en kwamen eruit met een fris nieuw geluid, maar uiteraard rockt het nog steeds als vanouds.

De eerste single ‘Hurdles’ is een mooi voorbeeld van het nieuwe pad dat de band heeft ingeslagen; urgent, hedendaags en melodieus, maar met de wortels diep in de vertrouwde rock sounds die we van ze kennen.

Fuzz gitaren, felle bass riffs en beukende drums, het in Utrecht geboren Bongloard is hier om even flink de boel te verbouwen. Met hun harde garage rock is hier nog niet de helft over gezegd. Geïnspireerd door Thee oh Sees en Ty Segall gaan Jannes van Kaam (FFOOSS), Ties Bogers (Ex-Palmsy) en Jan van Asch (Speak Easy) menig venue met de grond gelijk maken.

 

 

vrijdag 22 april 2022

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€12 vvk, €12 deur

Bestel hier je ticket
Facebook evenement

Artiesten: