90’s alternative rock met een flinke berg passie

LET OP
Het optreden van Paceshifters dd 12 maart 2021 is in verband met de maatregelen tegen het Coronavirus verplaatst naar vrijdag 15 oktober 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers zijn per mail op de hoogte gebracht. (houd ook je spamfolder in de gaten).

Het Nederlandse trio Paceshifters weet het publiek keer op keer te verwennen met hun alternatieve rock en sterke no-nonsense mentaliteit. De stevige maar tegelijkertijd catchy sound hebben ze weten te vinden met invloeden uit de jaren ’90 grunge.

Na 10 jaar non-stop touren, optredens met Deep Purple, Wolf Mother en Triggerfinger, festivals zoals Pinkpop, SXSW, Exit Festival en The Great Escape, concerten door heel Europa en vier albums was het tijd voor iets nieuws.

Daarvoor gingen ze de studio in met Ian Clement (Wallace Vanborn) en kwamen eruit met een fris nieuw geluid, maar uiteraard rockt het nog steeds als vanouds.

De eerste single ‘Hurdles’ is een mooi voorbeeld van het nieuwe pad dat de band heeft ingeslagen; urgent, hedendaags en melodieus, maar met de wortels diep in de vertrouwde rock sounds die we van ze kennen.

 

Let op: vanwege de corona-maatregelen hanteren we zitplaatsen. Per bestelling kun je maximaal 2 kaartjes kopen. Het is wel mogelijk om meerdere kaarten te kopen, maar dat betekent meerdere keren bestellen en het is niet mogelijk om met meer dan 2 personen (uit 1 huishouden) naast elkaar te zitten. Vanwege de 1,5 meter maatregel zijn beperkt tickets beschikbaar, dus wacht niet te lang!
Lees hier meer informatie over de nieuwe richtlijnen om veilig concerten te bezoeken.

 

 

vrijdag 15 oktober 2021

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€12 vvk


Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: