Exclusieve NL show Oomph!

De Duitse band Oomph! komt zaterdag 16 maart naar Iduna voor een exclusieve NL show! De pioniers van de Duitse industrial/gothic rock scene werken momenteel aan een nieuw studio-album, aanleiding voor een Europese tour in 2019.
In de jaren 90 is Oomph! samen met Rammstein één van de bands geweest die een nieuwe muziekscene vormden in Duitsland. Met hun vernieuwende geluid van metal, industrial, alternative rock, electronica en gothic hebben de Duitsers een grote fanschare verworven. Het Amerikaanse tijdschrift Billboard Magazine omschreef hen als ‘Sepultura meets DAF’.
Oomph! is nooit bang geweest om de gevestigde orde aan de kaak te stellen met hun controversiële teksten die vaak de maatschappij bekritiseren. In 2015 vierde de band nog zijn 25-jarig jubileum met het studio-album XXV. Het trio is zich altijd blijven vernieuwen en werkt momenteel aan hun 13e album, waarvan de releasedatum gepland staat voor 18 Januari 2019 via Napalm Records.
Kortom, dat belooft een show met veel nieuw materiaal maar uiteraard mogen de klassiekers niet ontbreken!

Support: Nervenbeisser

Al sinds de oprichting in 2001 maakt Nervenbeisser stevige rock in een mix met Industrial en electronic rock. De songs zijn allemaal Duitstalig en de energie spat er af. Vorig jaar brachten ze het goed ontvangen album Zeitenwandel uit, dit jaar een nieuwe single en de band is druk bezig met het nieuwe album ‘Der Letzte Mensch’wat in 2019 zal uitkomen!

zaterdag 16 maart 2019

Deur: 19:30

Aanvang: 20:00

€23 vvk, €25 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: